sâmbătă, 7 decembrie 2013

Orasul adormit

                       Orasul adormit


           Il intalnim pe Derron Miles , un tanar  din New Jersey care calatoreste la New York unde are sa locuiasca alaturi de prietenul sau Clayton Stokers . Derron are norocul sa isi gaseasca o sluja ca detectiv , unde este intampinat de noul sau partener ,Thomson . Dupa o sambata fericita alaturi de colegii lui din liceu  cei doi  se intorc acasa unde  sunt victimile unei intamplari socante , tatal lui   Clayton  fusese gasit mort in sufragerie . Acest caz este preluat de detectivul Matt , dar Thomson nu rezista sa stea departe de acest mister . De aici personajul nostru primeste tot felul de telefoane misterioase iar crimele curg unul dupa altul . Dupa o luna Derron incearca sa localizeze semnalul de la telefonul criminalului , insa totul se duce la vale . Thomson primeste un apel misterios care ii spune o adresa  nu se poate abtine si verifica insa la locul stabilit il gaseste pe Derron care primise acelas telefon . Derron  isi da silinta sa ii explice partenerului sau ca nu e vinovat cu nimic insa acesta isi pierde increderea in el . 
         Autorul se intoarce cu 5 ani in urma unde ni-l prezinta pe  Josh , un adolescent care petrecea in ultimul sau an de liceu . Petrecerea se tinea langa o piscina , spre ghinionul acestuia nu stia sa innoate  . De aici se intampla tragedia ca acesta sa fie aruncat in piscina de catre colegii lui , dar inainte sa se inece un batran il scoate din apa . Batranul ii era necunoscut , acesta il ameninta sa isi tina gura si sa nu spuna nimanui nimic . Josh este cuprins de furie si cauta orice informatie cu care ar putea sa se razbune pe fosti colegi  , cu o saptamana dupa este gata sa spuna tot dar nu stia ca fratele sau fusese ucis la petrecere. Dupa ce afla de fratele sau se duce dupa batran , dar cand traverseaza  o masina il loveste mortal .  
          Ne intoarcem la Derron care  cauta in trecut orice despre familia lui Clayton . Adoarme  si se trezeste intr-o incapere frumos mobilata  aici il intalneste pe Castel , un inger  care dorea sa recupereze armele furate de acelas criminal pe care il cauta si Derron.  Castel ii povesteste lui Derron cum un inger a furat o arma periculoasa cu care avea sa adoarma toti oameni de pe pamant . Castel ii explica lui Derron ca ingerul se chema Ramil dar pe pamant toti ii spuneau Josh . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu